NH Slotenmakers TEAM

NH Slotenmakers, Slotenmaker voor Noord-Holland

NH Slotenmakers is al ruim 10 jaar inbraakpreventie specialist in Noord-Holland, met de focus op Haarlem, Zaamdam en Alkmaar.
Met de 3 medewerkers brengen ze de veiligheid in Noord-Holland op een hoger niveau.
Service is sale en dat begrijpen de 3 slotenmakers zeer goed.

 

NH Slotenmakers en DSC-Solutions

NH Slotenmakers besteed een aantal zaken al geruime tijd uit aan DSC-Solutions.

  • Inrichting en beheer Office365
  • DNS en domein management
  • content management + aansturing Website development
  • SEO en SEA controle
  • Social media management
  • Computer + netwerk ondersteuning op locatie
  • Vaste telefonie aansturing

DSC-Solutions is al lange tijd betrokken bij de site ontwikkeling en de te volgen SEO strategie, door veel en direct met de site ontwikkelaars te sparren en zelf de kennis op pijl te houden genieten wij van alle voordelen en mogelijkheden van het internet. tevens gezorgd voor een kosten reductie voor telefonie kosten door sommige dingen anders in te richten zonder het verlies van functies. tevens zijn wij verantwoordelijk voor het juist en correct werken van de lokale infrastructuur, apparatuur en Office365 als cloud oplossing.

Algemene informatie

De inbraakpreventie specialist.

Met ruim 10 jaar ervaring in inbraakpreventie, staat NH slotenmakers in Noord-Holland 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar om uw deur te openen, nieuwe sloten te plaatsen of uw woning en/of bedrijfspand te beveiligen tegen inbrekers, De slotenservice van NH Slotenmakers is PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) gecertificeerd en werkt samen met de politie.

Heeft u zich zelf buitengesloten?

Het kan iedereen overkomen, we lopen de deur uit, de deur valt dicht maar de sleutels liggen nog binnen. no problem! de slotenmaker van NH Slotenmakers maakt de deur weer snel en zonder schade open, zonder voorrijkosten en een vooraf afgesproken vast tarief.

Intercom systeem

NH Slotenmakers levert diverse intercom systemen voor portiekwoningen, apartementen en dergelijke. onze systemen werken op basis van een centrale unit welke het signaal doorzet naar de mobiele telefoon van de bewoner, hierdoor behoort kabel trekken tot het verleden!

Offerte via het formulier

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt laten maken vul dan onderstaande gegevens in. De slotenmaker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

[weforms id=”326″]