Microsoft 365 Familieplan

DSC Microsoft 365 Familieplan

Stel je voor dat jouw gezin een computer en internet gebruikt om van alles te doen, zoals schoolwerk, foto’s delen en samenwerken aan projecten. Microsoft 365 is als een superhandige gereedschapskist voor jullie computer. Hier is waarom het geweldig en veilig is voor een gezin

Eigen Domeinnaam: Stel je voor dat je een unieke internetnaam hebt, zoals “jouwfamilie.nl”. Dat is jouw adres op het internet. Je kunt daar e-mailadressen maken zoals jij@jouwfamilie.nl. Het klinkt professioneel, en het is helemaal van jullie.

Hornet Email Security: Microsoft 365 heeft een speciale beveiliging (zoals een schild) voor e-mails. Het zorgt ervoor dat rare en gevaarlijke e-mails niet in jouw inbox terechtkomen. Dus, je hoeft je geen zorgen te maken over rare berichtjes.

Hornet 365 Backup: Het is net als een extra kopie van al jullie belangrijke dingen, zoals foto’s en documenten. Als er iets met de computer gebeurt, zoals een ongeluk, zijn al jullie spullen veilig en kun je ze terughalen.

Exchange: Stel je voor dat je allemaal jullie e-mail, afspraken, en contacten op één plek hebt. Dat is Exchange. Het zorgt ervoor dat jullie allemaal op dezelfde pagina zijn en jullie agenda’s kunnen delen.

SharePoint: Dit is als een magische boekenplank waar jullie documenten en projecten kunnen bewaren. Iedereen kan erop kijken en eraan werken, zelfs als je niet bij elkaar bent. Handig voor schoolwerk en projecten.

OneDrive: Dit is als een kluis voor jullie bestanden en foto’s. Alles wat belangrijk is, kun je veilig bewaren en overal bereiken, zelfs vanaf jullie telefoon.

Maar dat is nog niet alles! Hier zijn nog meer voordelen:

  • Geen Zorgen over Verlies van Lokale Bestanden: Met Microsoft 365 hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van belangrijke bestanden door computerstoringen, diefstal of per ongeluk wissen. Alles wat je opslaat in de cloud is veilig en kan vanaf elk apparaat met internet worden benaderd.
  • Gemakkelijke Toegang vanaf Overal: Omdat jouw bestanden veilig in de cloud zijn opgeslagen, kun je er vanaf elk apparaat met internet bij, waar je ook bent. Of je nu op school, op het werk, of op vakantie bent, je hebt altijd toegang tot je documenten en gegevens.
  • Automatische Synchronisatie: Alle bestanden die je in de cloud opslaat, worden automatisch gesynchroniseerd tussen al jouw apparaten. Dit maakt samenwerken naadloos en handig.
  • Efficiënte Samenwerking: Omdat bestanden centraal worden opgeslagen en gemakkelijk kunnen worden gedeeld, wordt samenwerken met andere gezinsleden, klasgenoten of collega’s veel efficiënter. Jullie kunnen gelijktijdig aan dezelfde documenten werken en real-time updates zien.
  • Automatische Back-ups in de Cloud: Naast Hornet 365 Backup biedt de cloudopslag ook automatische back-ups van jouw bestanden. Mocht er iets met jouw apparaat gebeuren, dan zijn jouw gegevens nog steeds veilig in de cloud.
  • Duurzaamheid en Milieubewustheid: Het verminderen van de noodzaak van lokale opslag draagt bij aan duurzaamheid, omdat het de behoefte aan fysieke gegevensopslag vermindert, wat weer energie en grondstoffen bespaart.

Dus, Microsoft 365 is als een toverdoos voor jullie gezin. Het beschermt jullie spullen, maakt samenwerken gemakkelijk, en zorgt ervoor dat jullie allemaal veilig en slim met de computer kunnen werken, zonder je zorgen te maken over verlies van bestanden. Het is echt een slimme keuze voor een gezin! 😊

Vraag een offerte voor meer informatie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam