De Kleine Lettertjes: Secure Microsoft 365 Jaarcontract

Bij DSC-Solutions begrijpen we het belang van transparantie en duidelijkheid als het gaat om onze dienstverlening. Hier zijn de kleine lettertjes die van toepassing zijn op ons jaarcontract, zodat u volledig op de hoogte bent van de voorwaarden:

1. Jaarcontractduur:

2. Inbegrepen Diensten:

  • Uw jaarcontract omvat toegang tot alle drie de essentiële opties: Microsoft 365, Hornet Email Security en Hornet Microsoft 365 Backup. Hiermee krijgt u een uitgebreid pakket aan productiviteits- en beveiligingshulpmiddelen.

3. Betaling Per Maand:

  • Hoewel het contract een jaar duurt, vindt de betaling maandelijks plaats. Dit betekent dat u de kosten van onze diensten maandelijks kunt budgetteren, wat flexibiliteit biedt om aan uw financiële behoeften te voldoen.

4. Prijs Per Gebruiker:

  • De prijs van ons Secure Microsoft 365 jaarcontract wordt berekend op basis van het aantal gebruikers in uw organisatie. Dit betekent dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft, wat kostenefficiëntie garandeert.

5. Flexibiliteit en Schaalbaarheid:

  • Ons jaarcontract is ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van uw organisatie. U kunt gebruikers toevoegen of verwijderen op basis van uw evoluerende vereisten, zodat u altijd de controle behoudt.

6. Servicegarantie:

  • We streven ernaar om een uitstekende service te bieden en de beschikbaarheid van uw Microsoft 365, Hornet Email Security en Hornet Microsoft 365 Backup te waarborgen. Mocht zich een incident voordoen, dan kunt u rekenen op onze supportteams om snel te reageren.

7. Opzegging en Verlenging:

  • Aan het einde van de contractperiode heeft u de optie om het contract te verlengen voor nog een jaar of om het contract te beëindigen. We zullen u tijdig op de hoogte brengen van de vervaldatum, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

8. Klantensupport:

  • Bij DSC-Solutions hechten we veel waarde aan tevreden klanten. Ons supportteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en u te begeleiden bij het gebruik van onze diensten.

Dit zijn de belangrijkste punten in de kleine lettertjes van ons Secure Microsoft 365 jaarcontract. We streven naar transparantie en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of als u klaar bent om aan de slag te gaan met onze uitgebreide diensten. Uw digitale activa zijn in goede handen bij Secure Microsoft 365.


Deze tekst biedt duidelijke en beknopte informatie over de voorwaarden van het jaarcontract voor Secure Microsoft 365, inclusief Microsoft 365, Hornet Email Security en Hornet Microsoft 365 Backup. Het benadrukt de flexibiliteit en voordelen van het contract, terwijl het de prijsstructuur en andere relevante details vermeldt voor potentiële klanten.

Vragen, opmerkingen of suggesties?