logo_hornetsecurity-1240x614

DSC-Solutions en Hornet Email Security voor Microsoft 365: Het Verdedigen van Jouw Bedrijfsgegevens in het Digitale Tijdperk

In het tijdperk van digitale transformatie is e-mail een integraal onderdeel geworden van de dagelijkse zakelijke communicatie. Het biedt niet alleen een snelle en efficiënte manier om berichten uit te wisselen, maar het is ook een kritiek kanaal geworden voor het delen van belangrijke documenten en informatie binnen organisaties. Met de toename van het gebruik van e-mail zijn echter ook de bedreigingen exponentieel gegroeid. Cybercriminelen zien e-mail als een zwakke schakel in de beveiliging van organisaties, en ze gebruiken geavanceerde technieken om aanvallen uit te voeren. Het is daarom van vitaal belang voor bedrijven om proactieve maatregelen te nemen om hun e-mailinfrastructuur te beschermen. Hier komt DSC-Solutions in beeld, met hun geavanceerde Hornet Email Security-oplossing voor Microsoft 365.

De Essentie van E-mailbeveiliging

E-mail is vaak de deur naar een organisatie voor kwaadwillende actoren. Phishing, ransomware, malware en andere aanvallen kunnen via e-mail worden gelanceerd, met desastreuze gevolgen voor bedrijven. Het verlies van gevoelige gegevens, financiële schade en reputatieschade zijn slechts enkele van de mogelijke gevolgen van een succesvolle e-mailaanval. Daarom is e-mailbeveiliging van het grootste belang.

Microsoft 365 is een populaire suite van productiviteitstools die door veel bedrijven wordt gebruikt. Het omvat onder andere Outlook voor e-mail, SharePoint voor samenwerking en Teams voor communicatie. Hoewel Microsoft 365 een scala aan ingebouwde beveiligingsfuncties biedt, is extra bescherming vaak noodzakelijk om de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag af te weren. Hier komt Hornet Email Security van DSC-Solutions om de hoek kijken.

Hornet Email Security: Een Diepere Duik

Hornet Email Security is een uitgebreide e-mailbeveiligingsoplossing die is ontworpen om organisaties te beschermen tegen de nieuwste en meest geavanceerde bedreigingen. Met een reeks functies en mogelijkheden gaat Hornet Email Security verder dan de basisbeveiliging die vaak wordt geboden door Microsoft 365 alleen. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van Hornet Email Security:

1. Geavanceerde Phishingbescherming

Phishingaanvallen zijn een van de meest voorkomende bedreigingen waarmee organisaties worden geconfronteerd. Ze kunnen variëren van eenvoudige, oplichtende e-mails tot uiterst gesofisticeerde spear-phishingaanvallen die zijn ontworpen om specifieke medewerkers of executives te targeten. Hornet Email Security maakt gebruik van machine learning en gedragsanalyse om verdachte e-mails te identificeren en te blokkeren voordat ze de inbox van de gebruiker bereiken. Hierdoor worden medewerkers beschermd tegen het klikken op schadelijke links of het openen van geïnfecteerde bijlagen.

 

2. Zero-Day Malware Detectie

Traditionele antivirusprogramma’s kunnen vaak geen zero-day malware detecteren, omdat ze gebaseerd zijn op bekende malwarehandtekeningen. Hornet Email Security maakt gebruik van geavanceerde gedragsanalyse om zelfs de nieuwste en meest onbekende malware te identificeren en te blokkeren voordat deze schade kan aanrichten. Dit is van cruciaal belang in een tijd waarin cybercriminelen voortdurend nieuwe en evoluerende aanvalstactieken gebruiken.

3. Ingebouwde Data Loss Prevention (DLP)

Het lekken van gevoelige bedrijfsgegevens kan verwoestende gevolgen hebben. Hornet Email Security bevat ingebouwde Data Loss Prevention-functies om te voorkomen dat gevoelige informatie per ongeluk wordt verzonden via e-mail. Organisaties kunnen aangepaste DLP-beleidsregels instellen om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke gegevens niet buiten de organisatie belanden.

4. E-mailencryptie

Het versleutelen van e-mails is een essentiële beveiligingspraktijk om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot de inhoud van e-mails tijdens verzending. Hornet Email Security biedt end-to-end e-mailversleuteling om ervoor te zorgen dat zelfs als e-mails worden onderschept, de inhoud veilig blijft.

5. E-mail Authenticatie en Spoofingpreventie

E-mailspoofing is een veelvoorkomende techniek die wordt gebruikt door cybercriminelen om zich voor te doen als een vertrouwde afzender. Hornet Email Security helpt organisaties om e-mailauthenticatieprotocollen zoals DMARC, SPF en DKIM correct te implementeren en biedt bescherming tegen spoofing en phishingaanvallen.

6. Real-time Threat Intelligence

Hornet Email Security maakt gebruik van real-time threat intelligence feeds om snel te reageren op opkomende bedreigingen. Dit stelt organisaties in staat om zich aan te passen aan de steeds veranderende dreigingslandschap en hun verdediging voortdurend te verbeteren.

 

7. Gebruiksvriendelijke Beheerconsole

Een intuïtieve beheerconsole maakt het eenvoudig voor IT-beheerders om de beveiligingsinstellingen en -policies aan te passen en om incidenten te monitoren en te beheren. Dit helpt organisaties om snel te reageren op bedreigingen en om de algehele beveiliging van hun e-mailomgeving te verbeteren.

Integratie met Microsoft 365

Een van de belangrijkste voordelen van Hornet Email Security is de naadloze integratie met Microsoft 365. Deze integratie zorgt ervoor dat organisaties kunnen profiteren van de voordelen van Microsoft 365-producten zoals Outlook, SharePoint en Teams, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de geavanceerde e-mailbeveiligingsfuncties van Hornet. Het stelt gebruikers in staat om vertrouwd te blijven met hun bestaande tools en processen, terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden tegen e-mailbedreigingen.

Implementatie en Ondersteuning

DSC-Solutions begrijpt dat elke organisatie unieke behoeften heeft als het gaat om e-mailbeveiliging. Daarom bieden ze niet alleen een krachtige oplossing in de vorm van Hornet Email Security, maar ook deskundige ondersteuning en implementatiediensten. Het team van DSC-Solutions werkt nauw samen met klanten om de oplossing te configureren op basis van hun specifieke vereisten en om ervoor te zorgen dat deze naadloos integreert met hun bestaande IT-infrastructuur.

Implementatieproces:

  1. Evaluatie en Behoeftenanalyse: Het begint met een evaluatie van de huidige e-mailbeveiligingsmaatregelen en de specifieke behoeften van de organisatie.
  2. Oplossingsontwerp: Gebaseerd op de evaluatie wordt een aangepast oplossingsontwerp gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke uitdagingen en doelen van de organisatie.
  3. Configuratie en Implementatie: Het team van DSC-Solutions configureert en implementeert Hornet Email Security volgens het ontworpen plan, zorgvuldig afgestemd op de bestaande IT-infrastructuur.
  4. Training en Bewustzijn: Gebruikers- en beheerderstrainingen worden aangeboden om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen vertrouwd zijn met de nieuwe beveiligingsmaatregelen en best practices voor e-mailbeveiliging.
  5. Onderhoud en Ondersteuning: Na implementatie biedt DSC-Solutions voortdurende onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat de beveiligingsoplossing effectief blijft werken en wordt bijgewerkt om nieuwe bedreigingen aan te pakken.

 

 

Vraag een offerte voor meer informatie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam