Partners van DSC-Solutions

DSC-Solutions is de ontzorger voor het MKB en ZZP in noord-Holland. maar ook DSC-Solutions kan niet alles alleen.
DSC-Solutions is daarom de samenwerking met ondernemers aangegaan die al jaren hun vak verstaan.

Tekstbureau Noord-Hollandse nuchterheid

Tekstbureau Noord-Hollandse nuchterheid

het schrijven van begrijpelijke, zakelijke teksten

Marijke Gemser

Tekstschrijfster

 

Als journalist en taalpurist geniet ik van het schrijven en redigeren van teksten. Mijn kracht is het schrijven van begrijpelijke, zakelijke teksten die aansluiten bij de tone of voice van uw bedrijf. Vertel mij wat u uw klanten wilt vertellen en ik lever u aansprekende teksten die zeggen wat u wilt overbrengen.

ArmyHosting

ArmyHosting

Webhosting

ArmyHosting is een bedrijf dat zich bezig houdt met Webhosting, domeinnamen en (virtuele)servers. Wij houden ons bezig om voornamelijk de prijs zo laag mogelijk te houden en de service zo hoog. Wij hebben bijvoorbeeld de startup garantie, deze bied ondersteuning voor het opbouwen van jouw website, zoals een WordPress installatie, Joomla! en ga zo maar verder.

CompuSmart

CompuSmart

Specialist in software en training

Met ons 25 jarige jubileum in het vooruitzicht kijken we terug op succesvolle, geslaagde jaren. Onze succesformule is eenvoudig. Iedere opdracht staat op zich en we gaan alleen voor het beste resultaat. We bereiken dit onder andere door in een open en eerlijke verhouding samen te werken. Dit hopen dit de komende jaren nog voor vele organisaties te mogen doen.

Anniek Keizer

Anniek Keizer

Huisstijl designer
Eyeforyou

Eyeforyou

CMS website designer

Bent u op zoek naar een creatieve, “niet-zo’n-standaard” én ook nog betaalbare internetsite?
Dan bent u bij Eyeforyou aan het juiste adres! Eyeforyou is een nieuw bedrijf die met jonge, creatieve en vooral vindingrijke ontwerpers internetsites creëert geheel in de stijl die bij uw bedrijf past

Het Maakkwartier

Het Maakkwartier

Wordpress website designer

Het Maakkwartier maakt frisse grafische en interactieve ontwerpen. Samen met de opdrachtgever wordt er gezocht naar de beste manier om een boodschap over te brengen. Met een heldere planning en flinke dosis creativiteit halen we het maximale uit het ontwerp.