Geen zorgen bij het ondernemen

DSC-Solutions is ontstaan vanuit de (onuitgesproken) vraag van het ZZP en klein MKB voor ondersteuning en verlichting bij de dagelijkse operatie die we ondernemen noemen.
Wij zagen dat er veel bedrijven waren, waar de spreekwoordelijke puntjes nog niet de op i werden gezet.
Dit komt meestal doordat er geen tijd is om hier mee bezig te zijn of omdat men er gewoon nog niet aan gedacht heeft.

DSC-Solutions wil graag jouw partner zijn bij de dagelijkse werkzaamheden en vooral jou en je bedrijf ondersteunen bij de werkzaamheden die niet tot de kernactiviteiten horen van jouw bedrijf.
DSC-Solutions denkt met je mee over communicatie, optimalisatie van bedrijfsprocessen en je uiting naar buiten en op het internet.

Collaboration en samenwerken

DSC-Solutions gelooft dat er meer, en vooral beter, wordt samengewerkt binnen de regio dat het voor iedereen beter is, samen staan we sterk.
Het geloof in grote organisaties waar iedereen een nummer is, is de afgelopen jaren bij ons, maar bij veel meer mensen, gezakt tot een bedroevend laag niveau.
Door samen te werken kan de kleine ondernemer het opnemen tegen de “grote jongens”.
Waar het bij de grote organisaties om kwantiteit gaat, gaat het bij de kleine ondernemer om kwaliteit en vooral service.

Werkgebied

DSC-Solutions heeft zijn kantoor in Beverwijk, hier vandaan ondersteunen wij ondernemers in de regio’s IJmond, Kennemerland en de Zaanstreek.

Waarom kiezen voor DSC-Solutions als partner?

DSC-Solutions hanteert “vriendelijke prijzen” heeft ruime openingstijden, zodat het werk overdag door kan gaan. Daarnaast ondersteunen wij ondernemers in de meest brede zin van het woord.
DSC-Solutions leert graag de complete omvang van jouw bedrijf om samen met jou te kijken wij waar wij het beste bij kunnen ondersteunen.

Een greep uit onze services: Office365, Google G-Suite, ondersteuning bij het bouwen van de website, ondersteuning bij sociale bereikbaarheid (Facebook, Google Places) maar ook willen we graag dingen voor jou uitzoeken waar je geen tijd voor hebt of waar je niet weet waar je moet beginnen, vaak hebben wij aan een paar keywords genoeg.