Over Klanten vertellen

Klantenvertellen BV is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Wij zijn er trots op dat wij in onze markt een van de snelst groeiende bedrijven zijn. Grote- en kleine bedrijven én toonaangevende brancheorganisaties hebben voor Klantenvertellen gekozen veelal door onze specifieke ervaring in reviewmarketing en voor ons hoogwaardige klantbeoordelingssyteem. Onze samenwerking met toonaangevende partners is ook een belangrijke reden dat voor Klantenvertellen wordt gekozen. Elke klant heeft bij ons een eigen reviewspecialist. Onze klantbeoordelingssytemen worden gebruikt om de online reputatie te verbeteren en het versterken van de interne organisatie. Hierdoor hebben consumenten meer vertrouwen en kunnen bedrijven eenvoudiger nieuwe klanten winnen.

De missie

We maken deel uit van een groter geheel. De KV Media Groep dat klantbeoordelingen  verzamelt en publiceert om miljoenen mensen te helpen de wereld beter te begrijpen. Een wereld om te ontdekken, te beïnvloeden en te delen. Samen met onze klanten en partners creëren wij kwalitatief hoogstaande, relevante en boeiende content die het voor iedereen mogelijk maakt betere keuzes te maken, zich te oriënteren en/of te ontwikkelen.

De strategie

Klantenvertellen werkt nauw samen met brancheorganisaties en heeft daarmee toegang tot de leden. Onze persoonlijke benadering van de ondernemers zorgt ervoor dat leden reviewmarketing ‘omarmen’.